MAAI

  • Производител: Bogue - profumo
  • Код на продукта: MAAI
  • Наличност: В наличност
353.00лв

Тагове: Bogue Profumo MAAI

                                                                                                  MAAI


Maai е зашеметяващо постижение в съвременната парфюмерия, тъй като съчетава най-доброто от шипровия блясък на старата школа и смелите анималистични нотки с изискана елегантност и гладкост. Отваря се с невероятна мъхеста зеленина, слята с рози, жасмин и зелена тубероза, всички поръсени с прозрачен воал от златисти, блестящи алдехиди.  Плюшеният букет е хипнотизиращ в своята дълбочина и не се връща към времето преди IFRA/EU регламентите, но наистина спира сърцето, когато се комбинира с животинските елементи.

Мускусни, кожени и закачливи, те издават мощен рев, който трансформира деликатния вихър на женските цветя в нещо по-унисекс с мъжко докосване. Докато Maai се разгръща, балсамовите смоли се събуждат в основата, за да добавят фини ивици дим и медена сладост.  В това време кехлибарът бавно превръща целия аромат в по-дълбок, по-богат и по-мек, покривайки мускусната кожа в своята топлина и укротявайки нейния зловещ вик.  В изсушаването си Maai се трансформира в златно кадифе с гладка, плюшена смес от кехлибар, мускус и дъбов мъх.

Открихме, че Maai е един от най-смелите и изтънчени шипри, които сме срещнали от известно време.  Симфоничен шедьовър, той не е аромат за хора със слаби сърца, а за последните, които са оплаквали загубата на ретро блясък с животински щрих. Гала вечерите с черни вратовръзки изглеждат като перфектен повод за този невероятно богат, концентриран аромат, но такива са и моментите, в които искате да съблазните с открита чувственост.  Нетрадиционното сърце на Maai бие с такава дивота и страст, че се чувства почти живо.  Но в края на деня всичко бледнее пред този луксозен дъбов мъх, който е натрупан в толкова пищни пластове, че ни спира дъха.  Maai е олицетворение на изтънчеността в най-голямата традиция на висшата парфюмерия и сме сигурни, че неговата вечна красота ще впечатли дори и най-взискателните ценители.

Ароматни нотки Maai

Тубероза, Роза, Жасмин, Иланг Иланг, Цибетка, Кастореум, Хирацеум, Сушени плодове, Сандалово дърво, Дъбов мъх.

50ml. Extrait de Parfum

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър