LE MAT

  • Производител: MENDITTOROSA
  • Код на продукта: Le Mat
  • Наличност: В наличност
490.00лв

Тагове: LE MAT, Mendittorosa

    "Всеки човек е прикрита божественост, бог играе глупак."

Ралф Уолдо Емерсън

Бележки: индийско орехче, черен пипер, карамфил, египетски здравец, роза центифолия от Грас, индонезийско пачули, кашмирено дърво, испанско безсмъртниче.
Нос : Ан-Софи Бехагел

Extrait de Parfum 25%
100ml/ 3.4 fl OZ Natural Spray


LE MAT

Парфюм на гадаене и таротология. Льо Мат, глупакът и пътешественикът. Шанс, загадка и задвижване. Край и начало. Карта с 0 и XXII. Мощна икона на Майор Аркана, карти със символи и числа, които предвещават бъдещето и съдбата. Трябва да обърнем карти и да приемем съдбата, да вървим напред към нови бъдеща, живот и любов. Може да нямаме всички инструменти за оцеляване, но имаме надежда и предизвикателство.
Le Mat избухва със сладка земя, изпратено от небето пачули, закотвяващо чувствен шипър почитане на Роза Сентифолия от Грас, странните сложности на безсмъртниче, карамфил, черен пипер и египетски здравец. Талисман от балсамово благословено опрощение, което смело ще защитава ума и тялото.

В изданието за 2018 г. на Perfumes The Guide, известният критик на парфюми Лука Турин награди Le Mat с желаните 5 звезди.

Парфюмерист: Ан-Софи Бехагел (Flair Paris)

ОПАКОВКА LE MAT

LE MAT се помещава в тежка стъклена бутилка от френско производство с капачка, изработена от шепа глина, оформена от ръцете на тосканския скулптор Алесандро Реджоли, всяка от които е отпечатана с отпечатъци на художника и следователно е уникална. Около бутилката е закрепен ръчно изработен таракотен чар, врязан с думите LE MAT и мъничка камбана, която съобщава за пристигането на LE MAT.

Бутилката е представена в луксозен ръчно изработен калъф, заедно с факсимиле на оригиналната карта Таро LE MAT Марсилия-директно лицензирана от Академията на Таро.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър