Omega

  • Производител: MENDITTOROSA
  • Код на продукта: Omega
  • Наличност: В наличност
392.00лв

Тагове: Mendittorosa, Omega

Краят, ограничението, затварянето. Омега е противоположността на Алфа, извличайки елегантност и спокойствие от тишината на нейната смъртност. Кожено сърце е покрито с кадифени слоеве египетски кимион и бял мускус. Ирисът и ванилията придават чувствена, гурме привлекателност.

Парфюмер: Амели Буржоа.

Унисекс

Парфюмна вода 20%

100ml / 3.4 fl OZ Natural Spray

Обонятелна пирамида

Основни нотки: Египетски кимион
Сърдечни нотки: Жасмин, Ирис, Виолетово, Палисандрово дърво
Базови нотки: Кожен акорд (Абсолютен резиноид плюс Уд), Тамян, Вирджински кедър, Бял мускус, Ванилия

ЗА ТРИЛОГИЯТА

Alfa, Omega и Id . Тъй като в противоположностите откриваме баланс, бяха създадени три парфюма, които се допълват и завършват пътуванията. Алфа и Омега са две лица на една и съща монета. Id (от Iddu , местна диалектна дума) представлява чистата вечна енергия на Stromboli, активния вулкан край северното крайбрежие на Сицилия и духовния дом Mendittorosa за собственика на марката Стефания Скелия. Композициите на Trilogy могат да се носят самостоятелно или наслоени, за да се постигне наистина личен ефект.

ТРИЛОГИЧНАТА ОПАКОВКА

Същите интегрални символи и за трите аромата, същата страст и сила. Парфюмите се съхраняват в тежки френски бутилки с метални капачки във формата на сърце със сурово сребърно покритие. Имената на ароматите се появяват върху метални медальони, увити около бутилките с естествен шнур. Всеки детайл от занаятчийския процес се проверява, за да се гарантира най -високото качество на продуктите.

Бутилките са защитени от ръчно изработени дървени кутии, подпис на всички аромати на Mendittorosa, лицензирани копия на щайгите, използвани от тосканския скулптор и художник Алесандро Реджоли за транспортиране на неговото изкуство по целия свят.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър